Specialnost Farmacija Najboljša spletna lekarna v Sloveniji
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Spolni Moški
NAJBOLJŠA CENA
Tablete ED

Kako kupiti

Nakupujte v našem virtualnem mestu

Pred vami je zaupanja vredna vsebina s priročno poenostavljenim administrativnim sistemom naročanja najbolj cenjenih kakovostnih prodajnih linij z visokim standardom. Internet je v primerjavi s tradicionalno, klasično lekarno, odlična tehnološka konkurenčna pridobitev, ki se stalno nadgrajuje in prinaša boljše storitve za nižjo ceno. Izkoristite njegove prednosti in naročite izdelke na dom za celotno območje Slovenije. Z enostavnostjo in kvaliteto storitev vas bomo ustvarjalci prepričali, da boste izbrali, naročili, pravočasno prejeli in osebno brez zadrege prevzeli naročilo. Razpoložljive izdelke boste dobili hitro in zasebno, brez zapuščanja stanovanja in neprijetnega razkrivanja pred tujci.

Slovenci smo glede na karakteristike in izsledke najnovejših raziskav o potrošniškem vedenju in navadah ter debat, vprašalnikov in anket na forumih, relativno naklonjeni spletnemu informiranju in nabavljanju zdravil. Če najdemo vse potrebne verodostojne, legitimne in izčrpne informacije na enem mestu, imamo možnost takojšnje komunikacije s svetovalci in smo zaščiteni potrošniki, je novost pozitivna tako za zadovoljstvo oddaljenih potrošnikov s podeželskih področij kot tudi starostnikov in invalidov z omejeno mobilnostjo, da se poučijo in izberejo željeno na internetu, kjer niso vrata zaprta niti ob koncih tedna, praznikih ali sredi noči.

Ali se moram registrirati?

Če ste na spletni strani specialnostfarmacija.com prvič, registracija ni potrebna. Neregistriran uporabnik vpiše zahtevane podatke in z elektronsko potrditvijo prevzame uporabniško ime in geslo za naslednji dostop. Ob naslednjem obisku našega portala se prijavite in aktivirajte z uporabniškim imenom in geslom za hitrejše in enostavnejše naročanje. Podatke potrebujemo izključno za izvedbo tega naročila in bodo po želji ob uspešno zaključem procesu popolnoma izbrisane.

Kako opravim spletno nakupovanje?

Če smo vam že dodelili uporabnikovo ime in geslo, vpišite ti dve informaciji, v nasprotnem primeru nadaljujte kot neprijavljen gost. Čestitamo! Vstopili ste v svet spletnega nakupovanja. Sprehodite se med bogato založenimi policami in napolnite nakupovalno košarico z izbranimi izdelki. Ko proizvod položite v košarico, nadaljujte z nakupom ali izberite Zaključek in Plačilo. Izpolnite obvezna polja: Ime, Priimek, Naslov, Mesto/Kraj, Poštna številka, Država, Telefon in E-mail. Pozorno preverite izbran seznam, količine, znesek, način in strošek dostavljanja. V nadaljevanju označite obliko plačila. Sprejemamo najbolj razširjene kreditne kartice VISA, MASTERCARD in American Express. Potrdite še, če se strinjate s pogoji in določili poslovanja. Ko je plačilo izvedeno, ga bomo pregledali in uredili pričeli z izročitvijo dostavljalcu.

Ali je kakšna količinska omejitev?

Izberete lahko poljubno količino, če jo seveda držimo na zalogi. V nasprotnem primeru bomo dobavili iz centralnemga skladišča in vas obvestili o terminu prispele pošiljke. Opozorili bi vas radi, da ne naročate preveč naenkrat, saj jih morda ne boste uporabili pred pretekom definiranega roka uporabe, skladiščenje pa bo neprimerno. Ne prekoračite priporočene dnevne doze in ne pretiravajte s količinami, ki so v nasprotju s priporočili proizvajalcev in distributerjev.

Čemu nisem dobil potrditvenega e-maila?

Prvi korak, ki običajno reši problem neprejemanja propagandne pošte je, da odprete predal z vsiljeno pošto v vašega elektronskega nabiralnika (SPAM Folder), ker ga strežnik potencialno prepoznava kot nezaželjen reklamni ali promocijski material. Če ga najdete, ga preselite v vhodno mapo z normalno, regularno komunikacijo. Toplo priporočamo, da specialnostfarmacija.com shranite kot prijateljsko povezavo in boste naslednjič sprejeli sporočilo kot redno pošto.

Naročilo je bilo zavrnjeno. Kaj lahko storim?

Proučite stanje na kartici ali bančnem računu, na katerega se kreditna kartica sklicuje. Če napake ne odkrijete, pokličite bančno poslovalnico in se z odgovorno osebo dogovorite za varno transakcijo prenosa zneska na naš bančni račun. Po razrešitvi situacije ali nesporazuma se vrnite in popravite ter obnovite osebni račun na portalu in dopolnite ali alternativno oblikujte novo naročilnico z drugo kartico in zaključite plačilo.

Ali lahko nakup prekličem?

Da, vendar le med aktivno fazo postopka, preden je bil paket poslan stranki.

Pozabil sem geslo. Lahko dobim novega?

Potrebno ga je ponastaviti ali obnoviti. Vnestite svoj e-mail in odpošljite zahtevo za obnovitev gesla, ki bo v kratkem samodejno poslano.

Moj račun Moj račun

Piškotke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljnjim obiskom te strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.

Razumem