Specialnost Farmacija Najboljša spletna lekarna v Sloveniji
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Spolni Moški
NAJBOLJŠA CENA
Tablete ED

Kupite Kamagra 100 mg brez recepta v Sloveniji

4.2

Kamagra 100 mg v online lekarni v Sloveniji brez recepta

Namenjena je osebam z motnjo erektilne funkcije in vsem energičnim ljubimcem, ki bi radi prenovili ali popestrili erotično življenje. Z več kot 100 milijonov prodanih primerkov po celem svetu je vsekakor na prvem mestu med spolnimi stimulanti v svetovnem merilu, po količini prodaje in priljubljenosti. Sodi med najkvalitetnejše naravne seksualne stimulante. Znanstvene in laboratorijske raziskave ga uvrščajo celo pred zveneče tekmece svojega razreda. Zagotavlja presenetljivo erekcijo, podaljša čutni užitek in senzibilizira orgazem. Morate jo le še kupiti v naši online lekarni in skupaj z vašim korenjakom bosta vstopila v nepozabno kraljestvo užitkov.

Kamagra 50mg50mg
Izdelek Doziranje Količina + Bonus Cena
Kamagra 50mg 12 tablete
31.59
Kupite
Kamagra 50mg 24 tablete
39.81
Kupite
Kamagra 50mg 32 tablete
47.63
Kupite
Kamagra 50mg 60 + 6 tablete
81.75
Kupite
Kamagra 50mg 92 + 8 tablete
118.91
Kupite
Kamagra 50mg 120 + 8 tablete
145.89
Kupite
Kamagra 100mg100mg
Izdelek Doziranje Količina + Bonus Cena
Kamagra 100mg 12 tablete
36.30
Kupite
Kamagra 100mg 24 tablete
45.86
Kupite
Kamagra 100mg 32 tablete
54.55
Kupite
Kamagra 100mg 60 + 6 tablete
95.79
Kupite
Kamagra 100mg 92 + 8 tablete
137.15
Kupite
Kamagra 100mg 120 + 8 tablete
168.99
Kupite

Naročilo zdravila Kamagra 100 mg za hiter učinek

Prvo zdravilo za zdravljenje impotence je bila Viagra. Milijoni moških po njeni zaslugi niso več prikrajšani za čudovite in dolge luksuzne seksualne užitke. Lastnik blagovne znamke je ameriški koncern Pfizer. Patent so prijavili v ZDA in Evropi, posledično proizvodnja in prodaja pod tem imenom ni mogoča brez potrebnih dovoljenj.

Kamagra je visokokakovosten produkt globalno cenjenega indijskega farmacevtskega giganta Ajanta Pharma. Generike s podobno formulo izdeluje več tovarn, indijska pa je med bolj priznanimi.

Prednost Kamagre je hitra absorpcija v krvni obtok, zato ima bistveno hitrejši učinek od slavnih tekmecev, neverjeten efekt brez nepotrebnega nestrpnega pričakovanja boste kmalu občutili. Trajanje uživanja bo absolutno pod vašo kontrolo, seks pa strastnejši in intenzivnejši. Načrtujta nepozaben, eksploziven in preprosto sanjski seksualni akt.

Poleg glavnih učinkovin vsebuje še mikrokristalno celulozo, kalcijev hidrogenfosfat (brezvodni), magnezijev stearat, laktozo in nekatere dodatne podporne snovi.

Priprava na akcijo

Med seksualno stimulacijo se v erektilnem delu penisa sprosti dušikov oksid, ki aktivira nivo encima cGMP. Ta relaksira krvni obtok in napolni erektilna tkiva in povzroči erekcijo. Drug encim PDE5 odpravlja erektilno disfunkcijo z omogočanjem naravnemu procesu seksualne stimulacije doseganje in vzdrževanje erekcije.

Kemična vzpodbuda in podpora ne zadoščata, še vedno potrebujete dovoljšnjo slo in vzburjenje.

Tipični odmerek je 100 mg zaužijte s kozarcem vode 30 do 40 minut pred načrtovanimi posteljnimi uricami. Uživanje skupaj z bolj mastnimi jedmi lahko vpliva na upočasnjeno delovanje.

Po občutku doziranje prilagodite, kadar po izkušnjah zadostuje manjša količina. Največje dovoljeno doziranje je enkrat dnevno. Delovanje tipično popusti v 4 do 6 urah, zavisi od vsakega posameznika in drugih dejavnikov. Ne pretiravajte z alkoholnimi napitki, saj podobno kot premastna jedila oslabijo potenco ali pa smo primorani na težko pričakovan rezultat čakati nekoliko dlje.

Tablete z vsebnostjo 100 mg Sildenafila.

Predvideno odmerjanje je 100 mg dnevno, skrbno opazujte prenašanje in glede na izkušnje količino ustrezno prilagodite.

Kje kupiti poceni Kamagra 100mg original online v Sloveniji brez recepta?

Od sanjskih trenutkov vas loči le nakup brez recepta v naši online trgovini in vaše mokre sanje se bodo vendarle uresničile.

Spletno naročilo v trgovini je poceni, enostavno in anonimno. Naša lekarna je dežurna 24 ur na dan in vse dni v tednu. Zaupajte v izbrano kakovost in z naročeno pošiljko vas bomo razveselili vključno z dostavo na dom, na katerikoli naslov v mestih Ljubljana, Maribor, Koper, Celje, Vrhnika in drugje. Zajamčena akcijska cena je naša nedosegljiva prednost pred konkurenco.

Indicirani stranski učinki Kamagre

Največkrat zaznani so glavobol, suhe in na svetlobno preobčutljive oči, rdečica, zamašen nos, rahla slabost ali omotica in meglen vid, vendar se zaradi njih pritožuje manj kot desetina uporabnikov, izredno hitro izzvenijo.

Odsvetujemo pacientom z anamnezo srčne aritmije, jetrnih obolenjih ali virusom HIV ali kardiovaskularnimi problemi. Sočasno jemanje z zdravili na osnovi nitratov, ni priporočljivo.

Večja količina ne bo imela močnejšega učinka na potenco, le izrazitejše neželene reakcije. Ne ogrožajte vašega dragocenega zdravja po nepotrebnem! S časom boste morda odkrili, da potrebujete manj stimulacije in ravnanje ustrezno prilagodite.

Moj račun Moj račun

Piškotke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljnjim obiskom te strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.

Razumem