Specialnost Farmacija Najboljša spletna lekarna v Sloveniji
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Spolni Moški
NAJBOLJŠA CENA
Tablete ED

Original Levitra 20 mg kupite brez recepta

4.5

Poceni Original Levitra 20 mg že pri vas v online lekarni v Sloveniji

Spolnost sodi med človekove osnovne potrebe, ki se odraža na vseh področjih posameznikovega delovanja. Po dopolnjenem 40. letu se z intimno težavo sooča že polovica moških, le redki pa poiščejo strokovno pomoč. Za motnjo je možnih nešteto razlogov, organskih ali psihosomatskih. Pomanjkanje pomembnih hranil, psihična depresija ali fizična pomanjkljivost, včasih tudi invalidnost. Kljub sli in vzburjenosti orodje ne sodeluje in od erotičnega pričakovanja ostane le razočaranje.

Originalna Levitra 20mg20mg
Izdelek Doziranje Količina + Bonus Cena
Originalna Levitra 20mg 4 tablete
29.77
Kupite
Originalna Levitra 20mg 12 + 2 tablete
64.83
Kupite
Originalna Levitra 20mg 24 + 3 tablete
100.88
Kupite
Originalna Levitra 20mg 48 + 5 tablete
174.34
Kupite
Originalna Levitra 20mg 96 + 5 tablete
307.69
Kupite
Originalna Levitra 20mg 120 + 5 tablete
382.70
Kupite

Spada v širšo kategorijo zdravil za reševanje tovrstnih težav in s kratkotrajnejšim učinkom. Katero sredstvo iz množice erotičnih pripomočkov je najboljše, je po mnenju znanih urologov vprašanje za milijon dolarjev, saj ni najboljšega zdravila za vse. Vedno moramo pretehtati prednosti in slabosti. Razlike so predvsem razpon delovanja in absorbcija snovi v kombinaciji s hrano.

Številni dejavniki igrajo pomembno vlogo pri odločitvi, kaj ustreza njihovim potrebam glede na način življenja. Upoštevati moramo preference partnerjev pri spontanosti erotičnih igric.

Zakaj kupiti Original Levitra 20 mg

Levitro prištevamo k farmakoterapevtski skupini pripravkov za izboljšanje erektilne funkcije in bolezni sečil. Temeljna učinkovina je Vardenafil, ki je močan in selektiven zaviralec cGMP in sprošča gladko mišičevje ob spolnem vzburjenju. S posebno RigiScan študijo so ugotovili, da naveden miligramski odmerek pri nekaterih bolnikih že v 15 minutah po odmerjanju povzroči ustrezno (60 %) erekcijo. Statistično še izrazitejši uspeh je bil izkazan po 25 minutah

V večletnih kliničnih preskušanjih pri 17000 kandidatih med 18 in 89 letom so pokazali, da se je v veliki večini seksualni odnos zaključil z uspešnim občevanjem in ohranitvijo erekcije. Med sladkornimi bolniki, hipertenziki in starostniki je bil rezultat izjemen. Izrazito hvaležni so pacienti s težavami po poškodbi hrbtenjače. Spolna moč je bila povrnjena v prevladujočem številu.

V dolgoročnih študijah sta dokazana varnost in učinkovitost preparata.

Proizvajalec je slovito Nemško podjetje Bayer Health Care AG iz Leverkusna v Nemčiji. Izdelek so razvili v njihovih slovitih laboratorijih in pridobili dovoljenje za evropski trg leta 2003.

Vaš osebni seksualni terapevt

Osnovno odmerjanje je 20 mg. Vzamemo ga približno 25 do 60 minut pred predvideno spolno dejavnostjo, največ ena enota dnevno. Uživanje alkohola ne vpliva na učinkovanje. Učinek popusti v 4 do 5 urah, odvisno od pacienta in drugih dejavnikov.

Za učinkovit pristop so poleg ustrezne terapije pomembni tudi podpora, zaupanje in razumevanje partnerja.

Vardenafilijev klorid se hitro absorbira. Dovoljšnje koncentracije so prenekaterikrat dosežene že v 15 minutah po zaužitju, največje pa so v 30 do 120 minutah. Pri kombiniranju z jedmi in pijačo ni zaznavnih omejitev.

Učinkuje nekoliko dlje po obroku, ki je bogat z maščobami.

Na voljo so okrogle tablete oranžne barve v pretisnem aluminijastem ovoju z vsebnostjo 10 mg ali 20 mg Vardenafila. Na eni strani je odtisnjen znak BAYER, na drugi pa oznaka količinske varante.

Kje kupiti Levitra 20mg Original online?

Cena teh preparatov vsekakor ni zanemarljiva. V naši spletni trgovini je moč kupiti poceni izdelek online brez recepta. Za udoben nakup ne potrebujete zapravljati vašega dragocenega časa.

Vaše naročilo bo diskretno izvedeno takoj. Spletna lekarna deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu.

Cena se poveča le za stroške dostave na dom v mestu Ljubljana, Maribor, Koper, Celje, Vrhnika, za dostavo je pokrita celotna Slovenija.

Stranski učinki

Obsežne in dolgoletne znanstvene študij farmakološke varnosti, toksičnosti pri dolgotrajnejšem jemanju, genotoksičnosti, rakotvornosti in interakcij na sposobnost razmnoževanja ne kažejo posebnega tveganja za človeka.

Med redke in blage stranske učinke sodijo glavobol, zardevanje, zamašen nos ali omotica in so pogosteje prisotni pri starejših.

Občasno se pojavi nenormalen vidni efekt, zamegljenost ali modrikavost v vidnem polju.

Prepovedano je sočasno jemanje z nitrati, ki se uporabljajo pri zdravljenju angine pektoris.

Moj račun Moj račun

Piškotke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljnjim obiskom te strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.

Razumem