Specialnost Farmacija Najboljša spletna lekarna v Sloveniji
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Spolni Moški
NAJBOLJŠA CENA
Tablete ED

Splošni pogoji

Razlaga pojmov

Pravila in pogoji veljajo za uporabo tega portala in vseh s portalom povezanih izdelkov oziroma storitev. Lastnik spletnega mesta, v nadaljevanju imenovan tudi upravljalec ali skrbnik pravic je podjetje specialnostfarmacija.com, v nadaljnih odstavkih obravnavan kot storitveni ponudnik. Spletna lekarna omogoča informiranje, nakup, plačilo in dostavo artiklov iz ponudbe in upošteva vsa potrebna določila veljavne slovenske in evropske zakonodaje v Republiki Sloveniji. Naročilo je mogoče oddati za ozemlje Slovenije in v slovenskem jeziku.

Uporabnik je fizična ali pravna oseba, ki opravi nakup v spletni lekarni. Registriran uporabnik je fizična ali pravna oseba, ki izpolni registracijski formular in se z registracijo zaveže sprejemu pogojev za uporabljanje plačljivih in brezplačnih vsebin na tem spletnem mestu, sklicevanje na uporabnika. Registrirani uporabnik ob registraciji vnese obvezne resnične osebne podatke in s klikom na označeno polje potrdi, če se strinja s splošnimi določili. Ti so zavezajoči. Kupec se z nakupom zavezuje k spoštovanju teh pogojev. Če se s splošnimi pogoji ne strinjate, vam ne svetujemo uporabe tega portala. Število uporabnikov je neomejeno, vsi pa se morajo strinjati in sprejeti pogoje in določila.

Splošne določbe

Ponudnik lahko kadarkoli spremeni izbriše ali doda katerokoli vsebino spletnega mesta in ni zavezan nikogar obveščati o spremembah. Obvestilo o spremembah objavi na vidnem mestu in je zavezujoče za obstoječe in nove uporabnike. Ker zaradi odlične uporabniške izkušnje tekst neprestano ažuriramo in posodabljamo, nismo zavezani predhodno obveščati uporabnikov.

Dostopnost do trgovine je urejen nemoteno 24/7. Ponudnik ni odgovoren za morebitno nedelovanje spletne strani in povzročeno nastalo škodo, hkrati ne jamči za kvaliteto delovanja in za tehnične težave in izpade v omrežju.

Ob sumu zlorabe ali vdora ponudnik prekine dostop brez predhodnega opozorila.

Avtorske pravice

Katerakoli uporaba teksta, slikovnih ali video vsebin je prepovedana brez vnaprejšnjega soglasja. Celotna vsebina je zaščiteno avtorsko delo lastnika in jo lahko spreminja, kopira in razširja le imetnik pravice.

Izdelki in uporaba

Uporabnik se zaveže, da bo spoštoval pravila in navodila za uporabo in varno jemanje in ravnanje z blagom. Za nespoštovanje navodil in posledično oškodovanje osebno odgovarja.

Portal ni namenjen medicinskemu posvetu in je ponudba izključno komercialne narave. Ponudnik ni odgovoren za škodo ali posledice na zdravju uporabnikov, ki je nastala z nespoštovanjem napotkov, brez posveta z zdravstvenim osebjem ali neodgovornega in nepravilnega ravnanja, istočasno ne nosi odgovornosti za posledice povzročene z nepravilnim ravnanjem med transportom in pri končnem kupcu.

Starostna omejitev

Nakupovanje ni dovoljeno mlajšim od 18 let. Registrirate se lahko le v svojem imenu in jamčite za pravilnost podatkov. Ponudnik lahko ob sumu zlorabe zavrne prijavo uporabnika. Uporaba ni dovoljena za kakršnekoli nezakonite namene.

Zasebnost in varovanje

Ponudnik se zavezuje k skrbnemu in zaščitenemu ravnanju s podatki naročnikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošni odredbi o varstvu podatkov v EU in jih bo ščitil pred razkritjem tretje osebe ter uporabljal samo za namen nakupa in dostave blaga. Ne bo jih hranil in drugače obdeloval. Vsi uporabnikovi podatki so strogo zaupni in so shranjeni le v ponudnikovih bazah ter se bodo uporabljali za statistiko, urejanje kupcev, obveščanje ali nabavo.

Ponudnik za boljšo nakupovalno spletno izkušnjo uporablja piškotke, ki shranjujejo določene nepogrešljive informacije o spletni seji na računalnike, pametne telefone in tablice. Piškotek je majhen niz znakov, ki jih brskalnih shrani na uporabnikovo napravo. Popolnoma jih nadzoruje uporabnik z nastavitvami brskalnika in jih lahko kadarkoli omeji ali onemogoči. Shranjujejo se tudi nekateri tehnični detajli, kot je IP naslov računalnika, ID seje, šifra, artikli v košarici, znesek popusta in ugodnosti, končna vrednost nakupa, način in znesek za plačilo in datum. Te podatke uporabljamo za namen statistične obdelave, oblikovanje košarice, ob prekinitvi seje pa si zapomni brskalnik vnešene podatke za lažje nadaljevanje po prekinitvi. Zavezujemo se, da teh podatkov ne bomo uporabili za zbiranje podatkov o uporabnikih ali posredovali tretji osebi. Dolžni pa smo podatke posredovati uradnim osebam v državnih organih, če obstaja sum, da gre za kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Podatki o nakupu se zbirajo izključno v statistične namene in uspešno dostavo.

Registrirani uporabniki, ki so se prijavili na prejemanje periodičnih novic, se strinjajo z obdelovanjem njihovih podatkov za namen statistike in identifikacijo uporabnikov spletnih strani.

Uporabnik s svojim podpisom in potrditvijo pogojev in določil potrjuje, da je prebral splošne pogoje poslovanja in se z njimi strinja.

Odgovornost ponudnika

Ponudnik se zavezuje, da bodo uporabniku vedno na voljo splošen opis izdelka, način odmerjanja in splošno učinkovanje na povprečni populaciji, možnost plačila in dostava in cena brez stroškov dostave, veljavna v trenutku nakupa, najpogostejši stranski učinki in možnost reklamacije.

Ponudnik bo kupcu poslal potrdilo o naročilu na njegov elektronski naslov. S potrdilom bo kupec obveščen o podatkih za naročene izdelke, količini naročenih izdelkov, ceni vključno z DDV, popustih, strošku dostave in kontaktnim podatkom za ugovor, pripombo ali izjavo. Po oddaji naročila sprememba ni možna in je naročilo postalo obvezujoče. Oddaja naročila poteka preko varne povezave. Naročilo bo zavrnjeno, če bomo ugotovili, da podatki niso resnični.

Naročeni izdelki bodo poslani s hitro ali navadno pošto, odvisno od izbire in razpoložljivosti kurirske službe.

Če ponudnik pravočasno odpremi pošiljko in dostavljalec zamuja z dostavo, ni odgovoren ponudnik.

Ponudnik si pridržuje pravico do popravljanja, brisanja in spreminjanja informacij na spletni strani. Ne odgovarja za morebitne napake v besedilu. Ponudnik je dolžan odkrito napako popraviti v najkrajšem možnem času. Prav tako nismo odgovorni za prekinitve delovanja, težave z nalaganjem, motnje v delovanju ali vdore v sistem in posledično škodo ali napačno uporabo sistema s strani uporabnikov.

Ponudnik ne odgovarja za posledico, ki nastane zaradi nepravilne uporabe zdravil v nasprotju s predpisi in navodili proizvajalca za ta in ostale medicinske izdelke. Vsi podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave. Uporabnik se zavezuje, da se bo poučil o pravilni uporabi izdelkov in sam odgovarja za posledice zaradi nepoznavanja in neupoštevanja priloženih navodil in opozoril.

V primeru dostave napačnih ali poškodovanih artiklov stranka kontaktira ponudnika, ki preveri upravičenost ugovora in v tem primeru odpravi nastalo napako v najkrajšem času.

Pred uporabo medicinskih naprav in zdravil se morate vedno posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom.

Odgovornost uporabnika

Uporabnik se zavezuje, da bo uporabljal točko skladno z javnim redom in moralo in prijavil svoje resnične podatke. V komunikaciji ne bo ponižujoč, žaljiv ali slabšalen in ne bo grozil ali ustrahoval. Portala ne bo izkoriščal v druge namene, kot je osnovno informiranje, nabava in prevzem produktov in ne bo zlorabljal podatkov komercialno, nezakonito ali zlonamerno ali vstavljal škodljive računalniške kode. Uporabnik jamči, da ne bo nedovoljeno kopiral in posredoval vsebine.

Pritožbe

Uporabnik uveljavlja ugovore in tehnično pomoč na ponudnikov e-mail. Ponudnik mora aktivno reševati pripombe in pritožbe uporabnika. Če je za napako odgovoren uporabnik, bo pomagal odpraviti napako. Če je za napako odgovoren ponudnik, bo ponudnik odpravil težavo v korist uporabnika v razumnem roku.

Kršenje pogojev

Ponudnik si pridržuje pravico, da onemogoči dostop in prijavo uporabnikom, ki kršijo splošna določila in pogoje. Splošne pogoje in določila lahko kadarkoli spremeni, dopolni ali proravi brez predhodnega obveščanja uporabnikov.

Pridržujemo si pravico do napak na portalu, ki jih bomo odpravili v najkrajšem času.

Moj račun Moj račun

Piškotke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljnjim obiskom te strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.

Razumem