Specialnost Farmacija Najboljša spletna lekarna v Sloveniji
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Spolni Moški
NAJBOLJŠA CENA
Tablete ED

Pošiljanje in dostava

Kdaj po naročilo poslano?

Proces odpošiljanja pričnemo v trenutku, ko prejmemo plačilo. Naročeno bo odpremljeno v 24 ali najkasneje v 72 urah. Zaseben in diskreten sprejem pošiljke boste potrdili z lastnoročnim podpisom na prevzemnem obrazcu in tako zaključili postopek. Za vsak primer imejte pri sebi tudi osebni dokument s fotografijo (osebno izkaznico, potni list, veljavno vozniško dovoljenje) za potrditev istovetnosti prevzemnika z naročnikom.

Če boste ob dogovorjeni uri odsotni, boste v nabiralniku našli potrdilo o prispeli pošiljki in informacijo, kje jo lahko prevzamete naknadno. Odvisno od pogodbene službe v vaši regiji vas bo naročeno čakalo na poštnem uradu ali v skladišču kurirja, kjer ga lahko dvignete prevzamete v naslednjih 15 dneh, če ni drugače določeno.

Katero dostavno službo uporabljate?

Glede na način odpreme dostavo opravljajo vnaprej dogovorjene različna lokalna dostavna podjetja Pošta Slovenije, DPD, UPS, Fedex ali drugo, s katerimi smo podpisali pogodbo o sodelovanju. Z dostavljanjem na dom razvajamo kupce v vseh slovenskih pokrajinah: osrednja Slovenija, Gorenjska, Štajerska, Koroška, Primorska, Dolenjska in Goriška regija. Jamčimo za hitro paketno (kjer je mogoče ekspresno) dobavo skladno s pridobljenimi informacijami.

Ali lahko stranka spremlja pošiljanje?

Pot naročenega blaga spremljamo in sledimo s spletno aplikacijo https://www.17track.net/ za sledenje dostavljanja pošiljk. Kupec prejme v elektronskem sporočilu za potrditev odpreme naročila tudi sledilno številko za spremljanje poslanega, s katero boste v realnem času preverjali, kje se paket nahaja in kdaj načrtujete prevzem. Sledilna številka je aktivirana v 24 do 48 urah po prejetem zgoraj omenjenem sporočilu. Počakajte dan ali dva, da je preverjen status in koda aktivirana.

Kakšni so stroški pošiljanja?

Zavisijo od dostavne storitve v državi in tipa dostave (navadna ali ekspresna dostava).

Točen znesek imate izpisan na naročilnici in je obračunan po veljavnem ceniku. Izračunan je glede na cenik dotičnih pogodbenih lokalnih izvajalcev za vsako storitev posebej in eventuelne dodatne zahteve.

Ali je možno brezplačno dostavljanje?

Da, če znesek nakupa presega protivrednost 200 EUR v nacionalni valuti države potrošnika. Poleg najugodnejših cen ponujamo našim nazvestejšim in lojalnim stalnim strankam še posebne promocijske ugodnosti, zato je nakup dražjih izdelkov ali večjih količin nagrajen.

Kaj naredim, če je dostavljen produkt poškodovan?

Izdelke dostavljamo v primerni diskretni, nevpadljivi in nevtralni embalaži, ki jamči za zasebnost pred morebitnimi radovednimi pogledi. Prodajalec se zavezuje, da bodo dobavljeni artikli natančno ustrezali naročenim in bodo brez vidnih ali skritih poškodb ali napak, ki bi zmanjšale uporabnost ali varnost izdelka. Če ste prejeli vizualno okvarjen izdelek ali je poškodovana zaščitna embalaža, kontaktirajte specialnostfarmacija.com preko emaila. Za boljšo predstavo našega reklamacijskega oddelka dodajte fotografijo ali video poškodbe. V primeru ugotovitve resne in upravičene reklamacije lahko specialnostfarmacija.com pošlje dodaten enak proizvod v brezhibnem stanju brez dodatnih stroškov.

Kakšni so pogoji dostave?

Regularna ali standardna možnost traja 7 do 21 dni po poslanem naročilu. Ekspresna varianta zahteva 5 do 7 dni od poslanega naročila. Če pošiljka ni prispela v obljubljenem terminu, je zelo verjetno, da je nastal problem z naslovom končnega kupca. Pripravite vnaprej čimveč podatkov o naročilu, kontaktirajte dostavno službo in povprašajte za razlog, da se je proces izročitve zataknil.

Kaj pa carina?

Če prejmete pismo carinskega urada v svoji državi z zahtevo po potrebnem plačilu carinskih dajatev, morate to sporočilo ignorirati in zavrniti prevzem. Paket se bo vrnil nazaj k nam. Zatem kontaktirajte službo za odnose s strankami, da ponovno pošljejo naročeno čim prej in brez dodatnih stroškov.

Imate kakšna vprašanja?

Če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe glede naročilnice, računa ali prevzemanja se obrnite na specialnostfarmacija.com preko emaila ali kontaktnega obrazca. Če v naslov pripnete identifikacijsko kodo naročilnice, bodo hitreje procesirali vprašanje. Nanj in na poizvedbe bomo z veseljem odgovorili v najkrajšem možnem terminu.

Moj račun Moj račun

Piškotke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljnjim obiskom te strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.

Razumem