Specialnost Farmacija Najboljša spletna lekarna v Sloveniji
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Spolni Moški
NAJBOLJŠA CENA
Tablete ED

Kupite Super Kamagra tablete 100 mg brez recepta

4.1

Poceni Super Kamagra 100 mg v online lekarni v Sloveniji

Tudi najboljšim ljubimcem se kdaj pa kdaj zgodi, da zataji svetilnik in bistvo njihove moškosti. Spolne sle je na pretek, penis pa se po napornem življenjskem tempu upira dodatnim naporom. Ko telo odpove, se vam ni zgodila nerešljiva tragedija, zato kar brez zadrege. Če si zares želite obuditi mladostne in energične erotične trenutke iz vaše mladosti, so vaše težave zdaj premostljive. Za vas imamo izbrano vrsto revolucionarnih izdelkov iz naše spletne lekarne.

Super Kamagra 100mg100mg
Izdelek Doziranje Količina + Bonus Cena
Super Kamagra 100mg 12 tablete
56.61
Kupite
Super Kamagra 100mg 20 + 8 tablete
84.60
Kupite
Super Kamagra 100mg 32 + 10 tablete
119.58
Kupite
Super Kamagra 100mg 60 + 10 tablete
208.90
Kupite
Super Kamagra 100mg 92 + 10 tablete
285.03
Kupite

Naša najnovejša ponudba vključuje tri adite v enem kosu: čudovito otrdel penis, neverjetno dolgo trajanje te faze in nadzor nad izlivom in vrhuncem. Več kot 100 milijonov prodanih izdelkov Kamagro uvršča med najbolj prodajane izdelke za pomoč pri seksualni potešitvi. Razvita je iz naravnih sestavin in ima nekatere izrazite prednosti pred starejšimi tekmeci te vrste. Enostavnejša je za uživanje in učinkuje odločno bolj hitro ter intenzivira in podaljšuje orgazem.

Zakaj kupiti Super Kamagra 100 mg tablete

Kamagra je visokokakovosten produkt znane indijske farmacevtske skupine Ajanta Pharma.

Osnovna učinkovina je Sildenafil. Dodatna prednost pred klasično Kamagra je pri Super Kamagri kombinacija z Dapoksetin, ki je prva laboratorijsko dokazana učinkovina za preprečevanje prezgodnje ejakulacije. Zdravilo spada med generična zdravila, vendar enakovredno ponuja boljši pretok krvi skozi moško spolovilo in posledično trdoto. Omejuje razgradnjo cGMP, ki v penisu sprošča tkivo. Fantastično hitro se absorbira in kmalu zaznamo učinek. Predhodno vzburjenje z dražljivo čutno predigro, ustreznimi zunanjimi dražljaji in uporaba preparata vas bodo pripeljali do vrhunskega užitka.

Postanite maratonec in uravnavajte dolžino spolne penetracije brez strahu pred prehitrim zaključkom čudovitih aktivnosti. Prišlo vam bo takrat, ko boste to sami želeli.

Popijte tableto in gremo!

Odmerek 100 mg zaužijte s kozarcem vode 30 do 40 minut pred akcijo in ne več kot enkrat v 24 urah. Tablete se raztopijo v ustih in učinkovine se delno absorbirajo že skozi ustno sluznico, odtod še hitrejše delovanje. Zaužitje s hrano lahko vpliva na zakasnjen odziv. Najhitreje učinkuje na tešče. Prav nasprotno bo po mastnem obroku učinek morda zakasnjen.

Po občutku doziranje prilagodite, kadar po izkušnjah zadostuje manjša količina. Učinek tipično popusti v 4 do 6 urah. Čas vplivanja zavisi od posameznika in drugih okoliščin. Ne pretiravajte z alkoholnimi pijačami, saj oslabijo delovanje.

Na voljo je v obliki šumečih tablet v 100 miligramski vsebnosti Sildenafila.

Kamagra Super tablete shranjujete v hladnem in suhem okolju, kot ostala zdravila. Pri temperaturi do 30oC, v originalni embalaži, v temnem in zaprtem prostoru, izven dosega otrok.

Naročilo poceni Super Kamagre 100mg brez recepta

Kupite poceni izdelek v naši spletni trgovini po veljavni zakonodaji legalno in popolnoma brez recepta.

Spletno online naročilo je enostavno, varno in anonimno. Spletna lekarna je odprta 24/7. Zaupajte v našo kvaliteto in izkoristite tehnološki napredek s spletnim naročilom in z naročenim paketom vas bomo razveselili z dostavo na vaš dom po vsej Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Koper, Celje ali Vrhnika na katerikoli naslov kjerkoli v Sloveniji. Ugodna cena in minimalni strošek dostave sta naša nepremagljiva prednost. Kvaliteta in zadovoljstvo sta zajamčena.

Redki stranski učinki

Najpogostejši so rahel glavobol, suhe in na svetlobo preobčutljive oči, zardelost, rahlo zamašen nos, rahla slabost ali omotičnost, hitrejše bitje srca in zamegljen vid, vendar zaradi njih potoži manj kot desetina uporabnikov, k sreči hitro izzvenijo.

Odsvetujemo pacientom z anamnezo srčne aritmije, jetrnih obolenjih ali virusom HIV ali kardiovaskularnimi problemi. Sočasno jemanje z antidepresivi ali zdravili za tuberkolozo in izdelanimi na osnovi nitratov ni priporočljivo.

Večji odmerek od priporočenega ne bo imel močnejšega učinka na potenco, le izrazitejše stranske učinke. Ne ogrožajte vašega dragocenega zdravja po nepotrebnem! S časom boste morda odkrili, da je učinek manjšega odmerka zadosten, zato se prilagodite.

Manjša količina od 100 mg ne zmanjšuje intenzivnosti in moči erekcije.

Moj račun Moj račun

Piškotke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljnjim obiskom te strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.

Razumem