Specialnost Farmacija Najboljša spletna lekarna v Sloveniji
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Spolni Moški
NAJBOLJŠA CENA
Tablete ED

Kamagra gel 100mg kupite online v Sloveniji

4.5

Naročilo Kamagra gela 100 mg v Sloveniji v online lekarni brez recepta

Kamagra je eden od najnovejših proizvodov izjemno cenjenega indijskega farmacevtskega velikana Ajanta Pharma, ki je razvil generično verzijo bolj poznane Viagre.

Kamagra gel je ustvarjen za moške vseh starosti, od 18.leta pa vse do poznih 60 let in dlje. Če so vaše težave povezane z lažjimi fizičnimi ali psihičnimi težavami ali bi radi nekoliko popestrili erotične odnose, je ta produkt kot naročen za vas. Oralni gel je primeren za vse, ki imajo odpor do teksture konvencionalnih filmsko obloženih tablet.

Kamagra Gel 100mg100mg
Izdelek Doziranje Količina + Bonus Cena
Kamagra Gel 100mg 10 embalaže
49.38
Kupite
Kamagra Gel 100mg 30 + 6 embalaže
118.19
Kupite

Žvečljivi in hitro v ustih topljivi sadni geli Kamagra so na voljo v mnogih popularnih okusih: banana, ananas, pomaranča, jagoda, vanilija, karamela, črni ribez, Coca Cola, marelica, breskev, tropsko sadje, kokos, gozdni sadeži in med. Asortiman se nenehno izpopolnjuje z novimi presenetljivimi čudovitimi in slastnimi okusi.

Kljub relativni novosti na tržišču gelu s sadnimi okusi priljubljenost skokovito raste zaradi prijetnega okusa, enostavnega uživanja in praktično takojšnjega nepozabnega doživetja.

Zakaj kupiti Kamagra Jelly 100 mg

Zdravilna učinkovina te generičnega nadomestka Viagre je stari znanec Sildenafil. Kot klasična Kamagra, tudi sadni žele s skrbno preverjenimi in izbranimi učinkovinami vsebuje substanco PDE5, ki zviša nivo dušikovega nitrita (nitric oxide), zaslužnega za sprostitev tkiva, širitev krvnih žil, izboljšanje krvnega pretoka skozi penis in posledično čvrsto večurno erekcijo. Jakost in proces delovanja sta pri Kamagra gelu in tabletah primerljiva, le da žele dodaja široko paleto izbranih okusov.

Ko si zaželite vrhunskih seksualnih doživetij takoj

Iz embalaže vzemite 1 zavitek 100 mg sadnega gela z okusom po želji in ga 15 do 30 minut prej stisnite v usta ter pogoltnite. Tipična uporaba ob upoštevanju konstitucije, teže, velikosti in ostalih telesnih atributov je 50 mg, kar je polovica zavitka. Najboljši učinek boste zaznali na prazen želodec. Lotite se čutne senzibilne predigre. Po 20 minutah pričakujte odlične učinke in se pripravite na ekstazo v naslednjih 4 urah. Del vsebine se absorbira že v ustih in pospeši aktivacijo. Zaužitje s hrano nekoliko vpliva na začetek učinkovanja.

Učinek tipično popusti v 4 urah. Kako dolgo deluje, je sicer odvisno od posameznika in drugih dejavnikov. Odsvetujemo pitje večje količine alkohola, saj oslabi učinek. Po mastnejšem obroku znamo na najboljši učinek čakali nekoliko dlje.

Ponovnega zaužitja ne svetujemo prej kot v 24 urah. Jemanje večjih količin od priporočene nima učinka na potenco, le izrazitejše stranske učinke. Ne ogrožajte vašega dragocenega zdravja po nepotrebnem! S časom boste morda odkrili tudi enakovreden efekt z manj učinkovine in prilagodite odmerjanje.

Na voljo je v obliki gela v 100 miligramskem pakiranju, dobava v škatlici 7 kosov. Najbolj iskani okusi so trenutno Coca Cola, Marelica, Breskev, Tropsko sadje, Kokos, Gozdni sadeži in Med.

Za čim daljši rok uporabe pripravek hranimo v hladnem, suhem in temnem prostoru s temperaturo pod 25°C.

Kje poceni kupiti Kamagra 100mg online?

Postanite naša redna in zvesta stranka in kupite poceni izdelek v spletni trgovini brez recepta v vseh večjih mestih v Sloveniji, kot so Ljubljana, Maribor, Koper, Celje ali Vrhnika.

Online naročilo je enostavno, hitro in diskretno vključuje varstvo vaših občutljivih osebnih podatkov. Spletna lekarna deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Z naročenim paketom vas bomo razveselili z direktno dostavo na dom na izbrani naslov kjerkoli v Sloveniji. Ugodna cena in minimalni strošek dostave sta naša prednost.

Stranski učinki Kamagra gel

Najpogostejši so glavobol, suhe in na svetlobo preobčutljive oči, zardelost, rahlo zamašen nos, rahla slabost ali omotica in zamegljen vid, vendar zaradi njih potoži manj kot desetina uporabnikov, k sreči hitro uplahnejo in ne predstavljajo večjega tveganja.

Odsvetujemo pacientom z anamnezo srčne aritmije, jetrnih obolenjih ali virusom HIV ali kardiovaskularnimi problemi. Sočasno jemanje z zdravili na osnovi nitratov, ni priporočljivo.

Moj račun Moj račun

Piškotke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljnjim obiskom te strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.

Razumem